Tapasztalatok

Az anyagcsere analízist mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem rengeteget segített.
Azóta érzem jól magam és a térdeim sem fájnak. Éhezés nélkül értem el a számomra ideális testsúlyt amit azóta is tartok.
A diétát meg lehet tanulni és beépül az életvitelembe.
Brigitta szimpatikus egyénisége és segíteni akarása jobban hozzájárul, hogy megadja azt a kellő lökést és motivációt ami szükséges,
hogy el tudjunk indulni ezen az úton aminek a végállomása az egészség.
Czank Mária

Évek óta küszködtem a rossz hormonális értékeimmel. Konkrétan a TSH-m magas volt, és mivel babát tervezünk a párommal, ezt sürgősen be kellett állítani. Gondoltam, hogy nem jól eszem, hiszen a bevitt táplálék sok mindent befolyásol a szervezetben. Brigihez fordultam segítségért. .. És kaptam is! Az az érték, amit gyógyszerekkel 4 hónapja csökkentettem, és még mindig nem volt jó, most másfél hónap alatt gyógyszer nélkül helyreállt! A táplálkozási tanácsokat, amiket kaptam (én csak ételbibliámnak hívom :D) próbálom betartani, nem mondom, hogy 100%-osan, de igyekszem. Jól érzem magam, kevesebbet, de jobban alszom. A sok víz a szervezetemről lement, nem ödémás a kezem és a lábam. A mérleg nyelve lassan megy lefelé. Már csak annyi a dolgom, hogy haladjak ezen az úton! Köszönöm Brigi!
Kis Anita

A szaktanácsadás után szinte azonnal észleltem magamon a változásokat. A kilók és a centik is szaladtak le rólam. Sokkal energikusabb lettem, már pár hét elteltével. Közel 8 hónap telt el, és 12kg fogytam. Lehettem korábban bármilyen vékony, a combomról és a fenekemről sosem tűnt el a narancsbőr, viszont most szépen múlik. Ami megdöbbentő számomra, hogy a menstruációs ciklusom is rendeződött és a görcsös hasfájások is enyhültek. Csak pozitív változásokról tudok beszámolni, szeretek így élni és csak ajánlani tudom annak, aki szeretne egészségesen élni, vagy bármilyen egészségügyi problémája van.
K-R. Réka – Dietetikus

Miután megkaptam az étrendemet és elkezdtem az étrend szerint étkezni, nagyon sok változás indult be. Ami nagyon tetszett, hogy gyorsan elkezdtek lemenni a kilók, az első két hónapban 12 kg. Azóta pedig már több mint 35kg – mal vagyok kevesebb. De nem csak a súlyom változott, hanem egyre jobb lett az egészségi állapotom, és egyre több energiám lett. Én nagyon régóta szemüveges vagyok, de már egy dioptriával kisebb szemüveget hordok. És aminek nagyon örültem a fogyás hatására egyre nagyobb lett az önbizalmam. Nagyon elégedett vagyok ezzel a módszerrel. Sokat köszönhetek ennek a módszernek és Briginek is!
B. Péter

Az anyagcseretípusomnak megfelelő táplálkozásnak köszönhetően újra nagyon energikussá váltam. Eltűnt az évek óta tartó fáradtságérzetem, amely jelentősen csökkentette a munkabírásomat, és szinte semmit sem tudtam jókedvűen elvégezni. Ma már újra 12-16 órát vagyok képes energikusan és jókedvűen dolgozni.
Megszűntek az alvással kapcsolatos nehézségeim. Nagyon keveset és rosszul aludtam előtte. Mindezt a táplálkozásom megváltoztatása kezelte. Így képessé váltam újra pihentetően aludni, kikapcsolódni, és nagyon sok energiát visszanyerni.
Ezenkívűl 21 éve küzdök migrénes fejfájással, ami rengeteg fájdalommal, és szenvedéssel járt. Nagyon sok anyagi veszteséget is okozott, más veszteségekről már nem is beszélve.
A migrénnek köszönhetően abba kellett hagynom a sportot, pedig gyerekkorom óta sportoltam és ezáltal jó kondícióban voltam. A sport elhagyása természetesen plusz kilókkal járt együtt. Így sokat romlott a közérzetem és az életminőségem is.
Az újfajta étkezéssel megszűntek az egyre erősebbé váló allergiás reakcióim, amit nagy valószínűséggel a gluténtartalmú étrend váltott ki, és amelyre legelsőként Brigitta irányította rá a figyelmemet.

Elhagytam a glutént az étrendemből és ez szinte azonnali javulást eredményezett az életminőségemben, hiszen csökkentek a migrénes fejfájások és az allergiás reakciók. Pedig előtte többször ébredtem arra, hogy nem kapok levegőt, kifejezett légszomjam volt éjszakánként. Az időjárási frontok már előre félelemmel töltöttek el, mert tudtam, hogy a migrén fel fogja borítani a tervezett dolgaimat.

Megértettem olyan testi problémákat, amelyek sok nehézséget és meg nem értést okoztak. Megértettem, hogy minden egyes alkalommal csak a tüneteket kezeltem, ahelyett, hogy a valódi okokat kerestem volna meg. Most megtaláltam az okokat, megkaptam a válaszokat és ennek köszönhetően nagy mértékben javult az életminőségem, és a közérzetem. Újra tudok sportolni, a váltásnak köszönhetően azonnal fogyni kezdtem, a bőröm kisimult és újra selymessé vált. Megnövekedett a fizikai és szellemi energiám és teljesítőképességem.
Az anyagcseretípusomnak megfelelő, jó minőségű, természetes, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes táplálékokból álló étrendemnek köszönhetően újra kiegyensúlyozott, jó minőségű életet vagyok képes élni.
Köszönöm szépen Brigittának a precíz, pontos és odaadó munkáját, ami nélkül ezeket a problémákat nem tudtam volna kezelni.

Sz. Lívia

Amikor elmentem Brigihez egy mérésre, nagyon rosszul éreztem magam. Gyenge voltam, fáradékony egyre erősebben fájt a hátam, amin a különböző masszázsok csak ideig-óráig tudtak segíteni. Emésztési problémáim voltak, folyton kiütések jelentkeztek a bőrömön.
A mérés során kiderült, hogy a szervezetem így lázad a tejtermékek és a hús ellen. Brigi azt mondta, hagyjam el ezeket, én pedig már elég rosszul voltam ahhoz, hogy mindent úgy csináljak, ahogyan ő javasolta.
Másnap reggeltől az ajánlás szerint étkeztem, és alig tudtam elhinni, ami történt. Egész nap semmiféle emésztőrendszeri problémám nem volt. Pár nap alatt nyomtalanul elmúltak a kiütéseim, egyre több lett az energiám. Megtanultam észrevenni, hogyan reagál a testem a különböző ételekre. Szinte hihetetlen az a mód, ahogyan a testünk kommunikálni próbál velünk, mindent gyönyörűen mutat, csak meg kell tanulnunk odafigyelni rá. Ami a legkomolyabb eredmény volt számomra, az az, hogy teljesen megszűnt a hátfájásom. Fantasztikus érzés fájdalom nélkül élni!
A módszer legnagyobb előnye szerintem az, hogy egyszer kell csak „megtanulni”, hogy mi a jó nekünk. Ha ez megvan, akkor már csak annyit kell tennünk, hogy tartjuk magunkat hozzá. De hát miért is ne tennénk, ha az ajánlás szerint étkezve sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben és sokkal egészségesebbek vagyunk.
Fuchs Anita

Jelentkezz be most!