GY.I.K.

„Milyen módszerrel történik a mérés?”

„A mérés egy német szabadalmú orvostechnikai eszközzel, az EVA 3000 nevű készülékkel történik. A művelet teljesen fájdalommentes, és ahhoz hasonlít, ahogy egy orvos például a térdreflexedet vizsgálja, csak itt a készülék segítségével reagáltatjuk a testet..
A mérőeszközben különböző tesztanyagok találhatók és az ezekből származó információ egy csuklópánton keresztül, apró, fájdalommentes, elektromos impulzusok formájában jut a szervezetedbe. A tesztanyagok rezgéseire felkarod izmaiból reflex válasz érkezik, amit “karhosszúság-reflexnek” nevezünk. Tested válaszreakciói belekerülnek egy 60 éves gyakorlati tapasztalatokat összegző szoftverbe, amely segítségével összeállítjuk a mért értékeknek megfelelő ajánlást.”

„Mi történik a vizsgálat során?”

„1. lépés az állapotfelmérés:

Egy rövid kérdéssorral feltérképezzük jelenlegi táplálkozási szokásaidat és az életmódodat. Ez azért fontos, hogy pontos képet kapjunk életviteledről és egészségedet befolyásoló szokásaidról, esetleges betegségekről.

2. lépés maga a mérés:

bővebben: lásd. előző válasz

3. lépésben közösen kitűzzük a célt, és megtudod:

mi az optimális testösszetétel a számodra, és mennyit kell vesztened a testzsírodból
milyen diétára van szükséged, azaz mit, mennyit és milyen arányban kell enned célod eléréséhez, miközben nem kell olyan ételeket fogyasztanod, amelyeket nem szeretsz és mindemellett nem kell – sőt, nem szabad – éhezned!

4. lépésben segítségként kapsz:

egy élelmiszerlistát, hogy mit tartalmazzon az étkezésed és mit ne,
egy 5 oldalas, közösen kitöltött összefoglalót, hogy pontosan megértsd, mit miért kell csinálnod és tudd az első lépéseket, amikor hazaérsz, és kinyitod a hűtőd ajtaját
egy 35 oldalas anyagot, amelyben minden fontos tudnivalót megtudsz magadról a mérés alapján
Az állapotfelmérés és a mérési adatok tehát együttesen adják meg azokat a kulcsinformációkat, amelyek alapján a speciálisan képzett, nemzetközi vizsgával rendelkező szakértő összeállítja számodra azt a programot, amely garantáltan meghozza Neked a sikert és a várva várt eredményt.”

„Miben különbözik ez a diéta a vércsoportdiétától?”

„Az anyagcseretípus szerinti táplálkozásban a módszer a hormonrendszeri, emésztőrendszeri, idegrendszeri sajátosságok feltérképezése mellett finomhangolásként alkalmazza a vércsoporti sajátosságokat, ahhoz, hogy az érzékenyítő élelmiszereetk kiszűrjük. Ezzel megelőzhető ételallergiák kialakulása. Önmagában a vércsoportdiéta csak a teljes rendszer 25%-át adja meg, így önmagában nem mindig állja meg a helyét.”

„Mit nem ehetek az Önök fogyókúrája szerint?”

„Fontos leszögeznünk, hogy a anyagcseretípus szerinti táplálkozás NEM FOGYÓKÚRA, hanem egy életmódváltás. Genetikai sajátosságok alapján kiszűrjük azokat az alapanyagokat, melyek a szervezete számára pozitív, és azokat, amelyek negatív hatással vannak. A kevésbé, és egyáltalán nem jótékony alapanyagokat cseréljük ki pozitív hatású alapanyagokra. Így akár édességet, vagy akár pörköltet is lehet enni, csak a típusnak megfelelő alapanyagokkal és arányokkal.”

„Van-e korhatár?”

„Kortól nem függ a mérés. Annyi a feltételünk, hogy 20-30 percig, a műszeres mérés idejére nyugodtan tudjon ülni. Eddigi legfiatalabb vendégünk 4 éves volt.”

„Az orvosilag még nem igazolt lisztérzékenység is kiderülhet a mérés során?”

„Allergiavizsgálatot nem végzünk, de azt meg tudjuk állapítani, milyen hatással vannak az adott gabonák az Ön szervezetére.”